Steven Van Bont van Op 't Hof aan de weide waar volgende maand de matchen van de Rode Duivels op groot scherm zullen worden uitgezonden.
Volledig scherm
Steven Van Bont van Op 't Hof aan de weide waar volgende maand de matchen van de Rode Duivels op groot scherm zullen worden uitgezonden. © Tom Vierendeels

Matchen Rode Duivels op groot scherm te volgen in Foot Village aan GC Het Koetshuis

RoosdaalVoetbalfans zullen in Roosdaal voor ‘t eerst de wedstrijden van onze nationale ploeg op groot scherm kunnen volgen. Op een weide aan GC Het Koetshuis in Strijtem zal een groot scherm geplaatst worden om de plek om te dopen tot ‘Foot Village’. De organisatie zal voldoen aan alle opgelegde coronaregels, waardoor er wel maar vierhonderd plaatsen per wedstrijd zijn.

1 reactie

 • André Degrote

  4 maanden geleden
  Lees dat je gaat kunnen betalen met je smartphone. Als je al 20€ drank kunt /moet kopen voorzien in je ticket, moet je al een fameuze drinker zijn. Organisator rekent erop natuurlijk dat je na de match van 18u blijft zitten. Match van 21u zal iets moeilijker zijn om te blijven hangen. Maar toch succes.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).