Centraal de Boekentoren van Babel met links en rechts de leelringen van Sint-Franciscus aan het werk.
Volledig scherm
Centraal de Boekentoren van Babel met links en rechts de leelringen van Sint-Franciscus aan het werk. © RV

Leerlingen MPC Sint-Franciscus Strijtem werkten mee aan de Boekentoren van Babel

De leerlingen van het MPC Sint-Franciscus uit Strijtem hebben meegebouwd aan een van de blikvangers in de Paterskerk van Halle. Daar loopt tot halfweg november de tentoonstelling ‘Bruegel Vertekend’. De Strijtemse maakten enkele ‘bouwstenen’ van de Boekentoren van Babel.

0 reacties

 1. Politie verdedigt zich na racismeklacht: “We werken al een jaar op afspraak, maar die vrouw dacht dat we haar niet wilden helpen”
  Ninove

  Politie verdedigt zich na racisme­klacht: “We werken al een jaar op afspraak, maar die vrouw dacht dat we haar niet wilden helpen”

  Een vrouw uit Ninove haalt in de Franstalige krant Le Soir uit naar de politie van de stad. Die wou haar naar eigen zeggen niet helpen met een klacht rond racisme en een aanrijding in de stad. De vrouw ging samen met haar vader naar het politiekantoor om aangifte te doen. Toen de politie daar vroeg om deze namiddag terug te komen en een afspraak te maken, gingen ze in Brussel klacht indienen en reageerde ze vol onbegrip. “Het gaat hier om een zuiver misverstand”, zegt korpschef Philippe De Cock.
 2. RESTOTIP. Jelle, de allereerste Mijn Restaurant-winnaar, slaat met Kwizien Brut Italiaanse weg in
  PREMIUM
  Ternat

  RESTOTIP. Jelle, de allereer­ste Mijn Restaurant-win­naar, slaat met Kwizien Brut Italiaanse weg in

  Jelle Temmerman (39) uit Ternat is een nieuw culinair avontuur gestart. De man raakte bekend toen hij samen samen met zijn moeder de allereerste editie van het programma Mijn Restaurant won. Maar zijn zaak ging failliet en hij ging vervolgens koken voor regeringsleiders bij de Europese Raad. Nu is hij met Kwizien Brut een pizzafoodtruck gestart met enkele vaste standplaatsen. Wij gingen al eens proeven.