Demi Renders en Nick Jacobs wachten bang af wat er de komende dagen gaat gebeuren.
Volledig scherm
Demi Renders en Nick Jacobs wachten bang af wat er de komende dagen gaat gebeuren. © Neckermann/RV

Koppeltje uit Roosdaal moet mogelijk honderden euro’s bijpassen in Gran Canaria: “Genieten van onze eerste reis samen lukt momenteel niet”

Een jong koppel uit Roosdaal zit momenteel in Gran Canaria met de handen in het haar. Door het faillissement van de Britse groep Thomas Cook Group Plc dreigt het Spaanse hotel hen de toegang tot hun kamer te ontzeggen. Voorlopig is het wachten op verder nieuws.

  1. Stijging van aantal besmettingen in Roosdaal op dinsdag 20 oktober

    Stijging van aantal besmettin­gen in Roosdaal op dinsdag 20 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Roosdaal, op één dag 8 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 77. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Roosdaal op 660 te liggen. Omdat Roosdaal meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.