Met de fiets konden de leerlingen zich uitleven in de Frans van Cauwelaertstraat.
Volledig scherm
Met de fiets konden de leerlingen zich uitleven in de Frans van Cauwelaertstraat. © Tom Vierendeels

Kleuters en lagere schoolkinderen Triangel Lombeek leven zich uit op Strapdag

Onze-Lieve-Vrouw-LombeekDe leerlingen van de Lombeekse afdeling van gemeentelijke basisschool Triangel leefden zich op de jaarlijkse Strapdag uit in een verkeersluwe wijk. De meesters en juffen richtten een parcours in waarbij de kleuters en lagere schoolkinderen hun vaardigheden konden bijschaven.

0 reacties

 1. Jonge bestuurder (19) haalt snelheden tot 180 kilometer per uur na vlucht van politiecontrole: “Wou dit er niet bijhebben na ruzie thuis”
  Ninove

  Jonge bestuurder (19) haalt snelheden tot 180 kilometer per uur na vlucht van politiecon­tro­le: “Wou dit er niet bijhebben na ruzie thuis”

  T.V. uit Ninove moest zich maandagochtend voor de politierechter verantwoorden nadat hij vorig jaar op de Edingsesteenweg in Ninove op de vlucht was geslagen voor een politiecontrole. De man had ruzie gekregen thuis en wilde even gaan ontspannen samen met een vriend. De jonge bestuurder mocht op dat moment van de dag niet meer rijden met een voertuig.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.