Van links naar rechts: Django Catteeuw, vijververantwoordelijke Eddy Baeyens, uitbater Hans Veirman, voorzitter jeugdhengelclub Sien De Corte en lesgever Hendrik Vandenberghe.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Django Catteeuw, vijververantwoordelijke Eddy Baeyens, uitbater Hans Veirman, voorzitter jeugdhengelclub Sien De Corte en lesgever Hendrik Vandenberghe. © Tom Vierendeels

Kinderen van zes tot achttien leren deze zomer vissen bij Jeugdhengelclub Roosdaal

RoosdaalJeugdhengelclub Roosdaal leert kinderen tijdens de zomervakantie de kneepjes van het vak aan op de vijvers van Domein Molenhof. Op twee dagen tijd wordt aan kinderen en tieners geleerd hoe ze te werk moeten gaan bij het vissen, welke voorbereidingen ze moeten treffen, maar ook hoe ze moeten omspringen met gevangen vissen. De lessen worden gegeven door ervaren vissers die Belgische, Europese of wereldtitels op zak hebben.

  1. Zorgboerderij Huppeldepup en Ark van Pollare slaan handen in elkaar. Ze zetten zich in voor meer dan 1.000 dieren!
    PREMIUM
    Humbeek (grimbergen), lennik

    Zorgboerde­rij Huppelde­pup en Ark van Pollare slaan handen in elkaar. Ze zetten zich in voor meer dan 1.000 dieren!

    Ellen Van Assche en Geert Van Moer van Zorgboerderij Huppeldepup, vormen vanaf 1 september samen met dierenverzorgster Sarah Vanhemelrijck van De Ark van Pollare het nieuwe bestuur van de Ark van Pollare. “Dat Els, Hans en Silke hun kindje in onze handen willen leggen is een eer!” De twee entiteiten blijven wel verder bestaan en gaan niet echt fusioneren. Het team heeft nu samen wel meer dan 1.000 dieren onder hun vleugels.