Illustratiebeeld. In november volgt nog een participatieavond voor Pamel.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. In november volgt nog een participatieavond voor Pamel. © Mozkito

Inwoners voorstander van trajectcontroles in Strijtem en Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

RoosdaalTijdens een eerste van drie participatieavonden hebben inwoners van Strijtem en Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek hun mening kunnen geven over mobiliteitsvoorstellen van de gemeente. Volgens Mobiliteitsschepen Emmanuel de Béthune zijn de inwoners te vinden voor trajectcontrole en een uitbreiding van de zone 30.

0 reacties

  1. ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongelukte: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteenweg”
    PREMIUM
    Roosdaal

    ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongeluk­te: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteen­weg”

    Ze durfde er lange tijd niet te passeren, omdat het ongeval van haar man telkens voorbijflitst. Sabine, echtgenote van Frank Eylenbosch (57) die in 2019 verongelukte op de N8 Ninoofsesteenweg. Meer bepaald op het kruispunt met de Ramerstraat, een zwart punt in onze regio. “Ik hoop dat het kruispunt snel onder handen wordt genomen en conflictvrije verkeerslichten krijgt”, aldus Sabine. En dat zal het geval zijn, maar wel pas in 2023.