Het ongeval gebeurde hier op het kruispunt van de Ramerstraat met de Ninoofsesteenweg.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde hier op het kruispunt van de Ramerstraat met de Ninoofsesteenweg. © Mozkito

“Ik heb een ongeval gehad en zal wat later zijn”: Frank (57) belt vrouw, maar bezwijkt in ziekenhuis aan inwendige bloeding

Bij een ongeval op de Ninoofsesteenweg in Strijtem is de 57-jarige Frank Eylenbosch uit Borchtlombeek om het leven gekomen. De man leek het in eerste instantie nog goed te stellen, maar overleed bij een urenlange operatie aan een inwendige bloeding. Het AWV laat intussen weten dat het veiliger maken van de Ninoofsesteenweg volop gepland wordt.

19 reacties

 • Linda Knaepen

  3 jaar geleden
  Veel sterkte allemaal. Hoe durven ze dat schrijven dat ze nu er aan gaan werken . Een echte schande
 • Lydia Schraepen

  3 jaar geleden
  Sterkte aan famillie vrouw en de zonen en zijn schoondochter en zijn kleinkind en de hele dam vrienden en kennissen ouders en schoonouders heel veel steun gewenst bij deze en andere dagen van dam Schops schraepen ⭐️⭐️
 • Freddy Blokken

  3 jaar geleden
  Veel sterkte aan de nabestaanden . Awv lost alleen maar problemen op na dat er doden zijn gevallen . Dit is echt het kenmerk van AWV want een luisterend oor hebben zij niet naar buurtbewoners toe .
 • Davy De Brandt

  3 jaar geleden
  Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
 • Guido De Smaele

  3 jaar geleden
  AWV gaat een studiebureau aanstellen.?Dit is echter hun werk.Deze stal eens grondig uitmesten a.u.b.
 1. Politie valt binnen op illegale kerstfeestjes, barbecues en trouwerijen maar 9 op 10 (!) coronazondaars sturen nadien kat naar rechtbank: “Het zal hen wellicht weinig kunnen schelen?”
  PREMIUM
  Halle

  Politie valt binnen op illegale kerstfeest­jes, barbecues en trouwerij­en maar 9 op 10 (!) coronazon­daars sturen nadien kat naar rechtbank: “Het zal hen wellicht weinig kunnen schelen?”

  Amper één op tien beklaagden verscheen maandag voor de politierechter tijdens een nieuwe coronazitting in Halle. Wie opdaagde kon op begrip rekenen van rechter Dina Van Laethem. Zo werd een man vrijgesproken voor een ritje naar spoed. En een mama kreeg dan weer een werkstraf ondanks het feit dat haar kinderen de politie bespuwden tijdens een illegaal onderonsje. Wie zijn kat stuurde werd wel zwaarder gestraft.
 2. Internationale politiewereld zakt af naar Gooik: “Leren over Pajotse aanpak rond drugpreventie”
  Pajottenland

  Internatio­na­le politiewe­reld zakt af naar Gooik: “Leren over Pajotse aanpak rond drugpreven­tie”

  Een internationaal gezelschap met politiemensen uit verschillende landen van Noord-Amerika, Europa en Afrika brachten woensdag een bezoek aan Plattelandscentrum Paddenbroek. In opdracht van de Raad van Europa vergaderen ze over hoe drugpreventie het beste door politiediensten wordt aangepakt. En om bij te leren luisterden ze aandachtig naar de aanpak in... het Pajottenland. U leest het goed.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.