In de Ijzerenkruisstraat zal onder meer een degelijk voet- en fietspad komen.
Volledig scherm
In de Ijzerenkruisstraat zal onder meer een degelijk voet- en fietspad komen. © Mozkito

Ijzerenkruisstraat tot zomer 2022 volledig afgesloten, sluipwegen krijgen tractorsluizen

RoosdaalDe Ijzerenkruisstraat in Borchtlombeek, de drukke verbindingsweg tussen Liedekerke en Ternat, gaat tot de zomer van volgend jaar volledig dicht. De riolering wordt vernieuwd waarna er onder meer ook nieuwe voet- en fietspaden komen. Om sluipverkeer in de omgeving te vermijden worden er verschillende tractorsluizen geplaatst. Omrijden over lange afstand kan via de E40, Ninoofsesteenweg, Assesteenweg en Pamelsestraat.

2 reacties

 • Rudy Vanbellinghen

  3 maanden geleden
  En wat voor plaatselijk verkeer en werknemers en bussen van MPC Sint Franciscus en de zuster van Sint Franciscus als er tractorsluizen komen?
 • Britney Asselman

  3 maanden geleden
  Wordt wel gepraat over omleiding van de auto's en waar voor de bussen?😩
 1. Nieuwbouw Den Broebel bijna afwerkt, huren kan vanaf volgende maand
  O.-L.-V.-Lombeek

  Nieuwbouw Den Broebel bijna afwerkt, huren kan vanaf volgende maand

  Er is licht aan het einde van de tunnel aan Den Broebel in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Nadat de ooit zo charmante voetbalkantine tegen de vlakte ging werd vorig jaar gestart met de bouw van een gloednieuw gebouw. Op het gelijkvloers vinden we de nieuwe uitvalsbasis van het Rode Kruis met op de eerste verdieping en gelijk met de achterliggende evenementenweide een polyvalente zaal. Vanaf begin februari zal de zaal gehuurd kunnen worden.