LO-leerkracht Mieke Ronsijn met Danny Goossens en Queen Van De Berlexhoeve van Hond en Vriend Roosdaal. De leerlingen spelen in de achtergrond een potje petanque.
Volledig scherm
LO-leerkracht Mieke Ronsijn met Danny Goossens en Queen Van De Berlexhoeve van Hond en Vriend Roosdaal. De leerlingen spelen in de achtergrond een potje petanque. © Tom Vierendeels

Hondenschool Hond en Vriend stelt terrein open voor Immaculata Maria-instituut: “Zo kunnen kinderen buiten LO volgen”

RoosdaalDe leerlingen van het Immaculata Maria-instituut (IMI) hebben de afgelopen weken dankzij Hond en Vriend buiten turnlessen kunnen volgen. De hondenschool stelde hun terrein in de Lombeekstraat gratis ter beschikking. “Prachtig dat ze dit willen doen, hierdoor konden we met respect voor de coronaregels de turnlessen laten doorgaan”, klinkt het.

0 reacties

 1. Zomerspaaractie bij Pajotse ambassadeurs moet streekproducten extra promoten
  Pajottenland

  Zomerspaar­ac­tie bij Pajotse ambassa­deurs moet streekpro­duc­ten extra promoten

  Sinds de coronacrisis worden er opvallend veel lokale producten aangekocht. Dat kan zowel op lokale boerenmarkten als winkels zijn. Om deze ondernemers een extra duwtje in de rug te geven organiseert streekorganisatie Pajottenland+ samen met negen van die ondernemers een zomerspaaractie. “Op deze manier kunnen we iedereen de kans geven om zowel de streek als de producten en producenten te leren kennen”, klinkt het.
 2. Politiezone TARL koopt hoogtewerker aan voor inzet mobiele camera’s
  Ternat/Affligem/Roosdaal/Liedekerke

  Politiezo­ne TARL koopt hoogtewer­ker aan voor inzet mobiele camera’s

  De politieraad van de Politiezone TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) heeft eind juni z’n akkoord gegeven om over te gaan tot de aankoop van een gloednieuwe hoogtewerker. Deze zal onder meer ingezet worden voor de plaatsing van de -ook- gloednieuwe mobiele camera’s. Voor de gemeenten een grote stap vooruit, want die camera’s kunnen hun diensten op allerlei vlakken goed bewijzen.