Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Gemeente vraagt uw mening: “Trajectcontrole en fietsstraten liggen op tafel”

RoosdaalHet gemeentebestuur van Roosdaal organiseert de komende weken drie verschillende participatieavonden waarbij gediscussieerd kan worden over mobiliteitszaken. Bewoners van bepaalde deelgemeenten kunnen uit vastgelegde voorstellen een keuze maken over wat zij belangrijk vinden of graag van tafel zien verdwijnen voor het Zachte Mobiliteitsplan.

1 reactie

 • Dorian Van Geel

  1 maand geleden
  Misschien al beginnen met de heraanleg van de Gasthuisstraat...
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. 1.000 euro voor tip naar vermiste papegaai Rio: “Wij en de buren zijn er het hart van in”
  Ternat
  4

  1.000 euro voor tip naar vermiste papegaai Rio: “Wij en de buren zijn er het hart van in”

  Het gezin van Vincent Puttaert en zijn buren zitten in zak en as. Hun geliefde papegaai Rio is al bija vijf dagen vermist. En dat is niet naar gewoonte van hun gevederde vriend. Dagelijks gaat hij op bezoek bij de buren om er even te vertoeven. “Maar vrijdagavond is hij niet thuisgekomen”, zucht Vincent. “Dat is de laatste twee jaar nooit het geval geweest. Ik ben er van overtuigd dat iemand hem heeft binnen genomen. Daarom loof ik 1.000 euro uit voor de gouden tip. Kwaad ben ik niet en een klacht zal ik ook niet indienen.”