Trucker Sven Ganseman zit met zijn truck al enkele dagen vast in Engeland en geeft politici een rondleiding op zijn 'kampeerplek'
Volledig scherm
Trucker Sven Ganseman zit met zijn truck al enkele dagen vast in Engeland en geeft politici een rondleiding op zijn 'kampeerplek' © Rv

“Geen eten, één wc-rol, douchen in de regen en dat alles voor 38,5 euro per nacht”: trucker Sven (33) geeft cynische rondleiding op ‘camping M20'

RoosdaalDinsdagochtend had Sven Ganseman al terug bij zijn vrouw in Roosdaal moeten zijn, maar woensdagavond zat hij nog altijd vast op de M20 in Engeland. Wanneer hij de oversteek zal kunnen maken is nog onduidelijk. Een gevolg van de nieuwe besmettelijkere coronavariant, al heeft Ganseman daar zijn twijfels over. Dat laat hij ook blijken in een cynisch filmpje richting de Belgische politici.

12 reacties

 • evelyne dewulf

  1 maand geleden
  Waarom staakt men eigenlijk bij de lijn?
 • Joannes Vereecken

  1 maand geleden
  Ik ben een grote dierenliefhebber, maar ik weet zeker: mocht men varkens of runderen zo behandelen dan stond de hele westerse wereld terecht op zijn kop. Dit gaat niet over vrachtwagens, dit gaat over mensen metvrouw en kind die thuis wachten en met emoties uiteraard. In elke truck zit een mens! In 2020 is men steeds minder in staat om "menselijk" te zijn. We zien de beelden op TV van een wanhopige mens die weggesleept en in een politiecombi geworpen wordt als vuilnis. Schandalig gewoon.
 • patrick de smedt

  1 maand geleden
  als 38,5 euro per nacht te weinig is zou ik eens overwegen om een andere job te zoeken, mijn pensioen is nog geen 38 euro per dag en daar heb ik dan ook 43j moeten voor werken.!!
 • francois dierickx

  1 maand geleden
  Britten brengen veel miserie en ze zullen zelf nog veel miserie mee maken en die gast die de brexit heeft in gang gestoken heeft hoor je niet meer farage de zot
 • Bie Van Eyghen

  1 maand geleden
  Het is heel duidelijk dat dit niks met Corona mutatie, maar alles met de Brexit te maken heeft. Truckers die alleen in hun cabine zitten en daar ook kunnen in blijven moeten getest worden. Belgische reizigers die hier per trein of met het vliegtuig arriveren, werden niet getest, worden ook niet getest en moeten zelfs niet persé in quarantaine. Wel het PLF invullen ja, op erewoord. Heel straf allemaal. Rondje UK pesten, chauffeurs en bedrijven zijn de dupe. Geweldige EU toch.
 1. Joseph Beck (91) is eerste Pajot die het coronavaccin kreeg: “De prik voel je zelfs niet”
  PREMIUM
  Affligem/Aalst

  Joseph Beck (91) is eerste Pajot die het coronavac­cin kreeg: “De prik voel je zelfs niet”

  Joseph Beck (91), bewoner van het woonzorgcentrum Van Lierde in Hekelgem, is de eerste inwoner van het Pajottenland die gevaccineerd werd tegen het coronavirus. “En ik heb mij bewust opgegeven om als eerste gevaccineerd te worden”, zegt hij. “Ik wil zo het goede voorbeeld geven voor alle andere senioren.” Corona krijgt de kranige man niet klein en liefst wil hij net zoals zijn moeder de kaap van de honderd jaar ronden.
 2. Nico Verdonck start in Dubai aan stevig seizoen: “We staan zeker voor een uitdaging”
  autosport

  Nico Verdonck start in Dubai aan stevig seizoen: “We staan zeker voor een uitdaging”

  Dit weekend start in Dubai het internationale circuitseizoen met de 16de editie van de 24 uur van Dubai. Er verschijnen behoorlijk wat Belgen aan de start, met een stevige inbreng uit de Brusselse rand. Nico Verdonck, de snelle man uit Wemmel, zien we in een Aston Martin GT4, samen met de rasechte Brusselaars Stéphane Lémeret en Rodrigue Gillion. QSR Racing, met basis uit Roosdaal, doet in de Audi RS3 LMS dan weer een beroep op onder meer vader en zoon De Breucker uit Ternat.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"