FC Flora viert feest. Zaterdag blaast de club vijftig kaarsjes uit.
Volledig scherm
FC Flora viert feest. Zaterdag blaast de club vijftig kaarsjes uit. © Foto Mozkito

FC Flora blaast 50 kaarsjes uit: amateurvoetbalclub viert zaterdag feest

FC Flora is vijftig jaar oud. Zaterdag geeft de voetbalclub een groot feest, met onder meer de derde editie van de Flora Cup en een barbecue. Wat begon als een kleine caféploeg, is uitgegroeid tot een van de grootste amateurclubs uit de streek. 

 1. De coronacijfers in Roosdaal van zondag 11 oktober

  De coronacij­fers in Roosdaal van zondag 11 oktober

  In Roosdaal zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 46 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Roosdaal komt dat getal nu op 394 te liggen. Roosdaal heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. De coronacijfers in Roosdaal van donderdag 8 oktober

  De coronacij­fers in Roosdaal van donderdag 8 oktober

  In Roosdaal zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 40 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Roosdaal op 343 te liggen. Omdat Roosdaal meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is