Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

Drugsdealers uit Roosdaal en Dilbeek opgepakt en onder voorwaarden opnieuw vrijgelaten

De lokale politiezone Denderleeuw/Haaltert heeft deze maand arrestaties verricht en huiszoekingen uitgevoerd in onder meer Dilbeek en Roosdaal. Daarbij werden verschillende mensen opgepakt. De acties kaderen in een onderzoek naar drugsdealers.

0 reacties

 1. Heemkundige Kring Gooik brengt boek uit over ‘De Heilige Drievuldigheidsprocessie’ van Kester
  Gooik

  Heemkundi­ge Kring Gooik brengt boek uit over ‘De Heilige Drievuldig­heids­pro­ces­sie’ van Kester

  ‘De Heilige Drievuldigheidsprocessie’ is het nieuwe boek dat de Gooikse Heemkundige Kring in december heeft uitgebracht. Het boek bevat meer dan 200 foto’s en geschiedenis over de processie in Kester dat al sinds 1999 standhoudt. “De komende maanden en jaren staan er nog tal van nieuwe boeken op de planning”, zegt Jean-Paul De Loecker, voorzitter van de Heemkundige Kring Gooik.
 2. Inwoners uit Liedekerke en Affligem krijgen straks hun prikje in de Bellekouterhal: Burgemeester De Donder legt haarfijn uit hoe dat zal verlopen
  PREMIUM
  Affligem/Liedekerke

  Inwoners uit Liedekerke en Affligem krijgen straks hun prikje in de Bellekou­ter­hal: Burgemees­ter De Donder legt haarfijn uit hoe dat zal verlopen

  Inwoners van Affligem en Liedekerke zullen voor hun vaccinatieprik terechtkunnen in de evenementenhal Bellekouter in Affligem. Daar is vijfduizend vierkante meter ter beschikking om dagelijks tot 1.200 mensen te kunnen vaccineren. Beide gemeenten lanceren nu een oproep naar vrijwilligers om alles georganiseerd te krijgen. Voor het andere vaccinatiecentrum in Eerstelijnszone AMALO is er nog geen bevestiging.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"