Organisator Siegriet De Schepper en dj Greg S in nachtclub Zuco waar eind deze maand de lessen zullen doorgaan.
Volledig scherm
Organisator Siegriet De Schepper en dj Greg S in nachtclub Zuco waar eind deze maand de lessen zullen doorgaan. © Tom Vierendeels

Dj Greg S leert kinderen dj’en tijdens zomerkamp in nachtclub Zuco: “Ze dromen ervan om op Tomorrowland te mogen staan”

RoosdaalKids in huis die een dj-carrière ambiëren? Stuur ze dan eind deze maand naar nachtclub Zuco in Roosdaal. Niemand minder dan Greg S leert kinderen en tieners de kneepjes van het vak. Tijdens het zomerkamp Zuco Dj College leren de kinderen in de populaire nachtclub op twee zaterdagen tijd de volledige basis van het draaien. “De kinderen mogen vervolgens ook draaien tijdens de ‘Kinderdisco’ in Zuco”, zegt initiatiefneemster Siegriet De Schepper.

0 reacties

  1. Na 15.000 leerlingen trekt Freddy (78) een streep onder zijn populaire verkeerslessen: “Die man die me rond de hals vloog omdat ik hem geholpen had... Dat vergeet ik nooit”
    PREMIUM
    Roosdaal

    Na 15.000 leerlingen trekt Freddy (78) een streep onder zijn populaire verkeers­les­sen: “Die man die me rond de hals vloog omdat ik hem geholpen had... Dat vergeet ik nooit”

    Dat de verkeerswet voor ex-commissaris Freddy Sonneville amper geheimen heeft, daar hoeft niemand echt van op te kijken. Maar dat dankzij hem duizenden jongeren leerden dat rechts standaard voorrang heeft, is wél een prestatie om met trots op terug te blikken. Toch komt er nu een einde aan de reeks gratis rijlessen voor stampvolle klassen die in 1977 begon. “Ik krijg nog dagelijks berichtjes van geïnteresseerden, maar ik moet hen wel teleurstellen. Mijn gezondheid is niet meer wat ze geweest is.”