Jens Van Eesbeek (centraal) mocht als ober meedraaien in het team van Christoff die naast hem zit.
Volledig scherm
Jens Van Eesbeek (centraal) mocht als ober meedraaien in het team van Christoff die naast hem zit. © Tom Vierendeels

Christoff trakteert Zonnestraal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen

Roosdaal/LennikDe cliënten van Zonnestraal uit Lennik, een voorziening voor mensen met een beperking, mochten deze week op bezoek in de Roosdaalse zomerbar Salida van zanger Christoff. De schlagerkoning opende de bar twee uurtjes exclusief voor honderd gasten van de voorziening en trakteerde hen op drank en ijs. Een speciale ervaring voor zijn fans van het eerste uur, want Christoff zijn carrière ging min of meer van start bij Zonnestraal. Nog specialer was het voor Jens (24) die als ober mocht meedraaien.

0 reacties

 1. Wat zijn de lekkerste streekbieren in Vlaams-Brabant? Biersommelier Sofie Vanrafelghem selecteert haar favorieten
  PREMIUM

  Wat zijn de lekkerste streekbie­ren in Vlaams-Bra­bant? Biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem selecteert haar favorieten

  Dat Vlaams-Brabant de provincie is van de lambieken en oude geuzes, wisten we al. Maar welke moet je zeker proeven op een lokaal terrasje? Wij stuurden biersommelier Sofie Vanrafelghem op pad om de beste Vlaams Brabantse streekbieren te selecteren. Kan Libertus 900, het bier met druivensap, haar smaakpapillen overtuigen? En smaakt ‘witloofbier’ even bitter als het klinkt? Deze tien lokale bieren zijn je geld waard.
 2. Koppel mishandelt (plus)dochter jarenlang, voor rechtbank vragen ze een werkstraf: “Beseffen dat ze in fout zijn gegaan”
  Liedekerke

  Koppel mishandelt (plus)dochter jarenlang, voor rechtbank vragen ze een werkstraf: “Beseffen dat ze in fout zijn gegaan”

  Een Pools koppel uit Liedekerke dat hun (stief)dochter mensonterend behandelde, vraagt nu op verzet een werkstraf. Eerder kregen ze bij verstek celstraffen van twaalf maanden. Het kind kreeg dagelijks slagen met een broeksriem, werd opgesloten in een hok, kreeg te weinig eten en moest in onaangepaste kledij naar school. “Ze beseffen nu dat ze in de fout zijn gegaan”, aldus hun advocaat.