De jongens en meisjes van Chiro Amigo's Pamel zijn klaar voor hun dertigste Pallieterfeesten.
Volledig scherm
De jongens en meisjes van Chiro Amigo's Pamel zijn klaar voor hun dertigste Pallieterfeesten. © Tom Vierendeels

Chiro Amigo’s Pamel behoudt succesformule voor dertigste Pallieterfeesten

RoosdaalDe jongens en meisjes van Chiro Amigo’s Pamel pakken dit weekend opnieuw uit met hun jaarlijkse Pallieterfeesten. De succesformule van een streekbierenavond, een fuif en een spelennamiddag blijft behouden. Dit jaar heb je wel een Covid Safe Ticket nodig om binnen te geraken. 

0 reacties

 1. Langst zittende burgemeester van Vlaanderen stopt met gemeentepolitiek: hoe moet het nu verder met Gooik?
  PREMIUM
  Gooik

  Langst zittende burgemees­ter van Vlaanderen stopt met gemeentepo­li­tiek: hoe moet het nu verder met Gooik?

  De langstzittende burgemeester van Vlaanderen stopt ermee. In zijn hele carrière miste hij maar één gemeenteraad, maar nu zal Gooiks burgemeester Michel Doomst na 33 jaar de sjerp te dragen, de fakkel op 1 januari 2022 doorgeven aan eerste schepen Simon De Boeck (CD&V). Via de Chiro kwam Doomst bij de CVP terecht en zo begon een rijkgevulde carrière in de lokale politiek én in het Vlaams parlement, waar hij zelfs de bijnaam ‘Mister Splitser’ kreeg. Nu krijgt de zelfverklaarde ‘Parel van het Pajottenland’ dus een nieuwe burgemeester: “Een keuze voor de toekomst’, klinkt het.
 1. Buurt verzet zich tegen komst van padelclub op site van Denderzonen Pamel
  Roosdaal
  3

  Buurt verzet zich tegen komst van padelclub op site van Denderzo­nen Pamel

  Twee ondernemers plannen op de voetbalsite van het teloorgegane Denderzonen Pamel enkele padelterreinen met een kantine. Een doorn in het oog van enkele buurtbewoners. Het openbaar onderzoek is momenteel lopende en enkele buren zijn intussen gestart met het indienen van bezwaren. Ze laten die ondertekenen door buren die ook tegen het project zijn. “Wij verliezen hier al onze rust”, luidt het. “In plaats van een rustige groene tuin gaan we nu dagelijks geconfronteerd worden met het irritante geluid van padel.”