Op 't Hof van Steven Van Bont (links) staat voortaan in voor de uitbating van Rosales.
Volledig scherm
Op 't Hof van Steven Van Bont (links) staat voortaan in voor de uitbating van Rosales. © Rv

Cafetaria Koetshuis opent opnieuw de deuren: “Omgedoopt tot Rosales”

StrijtemBezoekers van GC Het Koetshuis kunnen vanaf vandaag opnieuw terecht in de cafetaria van Het Koethuis in Strijtem. Horeca-onderneming Op ‘t Hof van Steven Van Bont nam de concessie over nadat Pajot Begot de deuren sloot. “Noem het gerust een bistro, met enkele maaltijden en tachtig verschillende soorten bier op de kaart”, klinkt het.

0 reacties

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.