De kantine met kleedkamers en de tribune worden afgebroken.
Volledig scherm
De kantine met kleedkamers en de tribune worden afgebroken. © Tom Vierendeels

Buurt verzet zich tegen komst van padelclub op site van Denderzonen Pamel

RoosdaalTwee ondernemers plannen op de voetbalsite van het teloorgegane Denderzonen Pamel enkele padelterreinen met een kantine. Een doorn in het oog van enkele buurtbewoners. Het openbaar onderzoek is momenteel lopende en enkele buren zijn intussen gestart met het indienen van bezwaren. Ze laten die ondertekenen door buren die ook tegen het project zijn. “Wij verliezen hier al onze rust”, luidt het. “In plaats van een rustige groene tuin gaan we nu dagelijks geconfronteerd worden met het irritante geluid van padel.”

3 reacties

 • gaston weeckers

  2 maanden geleden
  De gemeente zal je bezwaar schriften aannemen om daarna verticaal te klasseren bij het oud papier. Kan er van meespreken eerst alles beloven. Daarna hebben zij niets gezegd.
 • Jan Borloo

  2 maanden geleden
  En dikwijls zoals aan de belleheide en de dancing is er veel te weinig parking voorzien en overlast in de omliggende straten . En als omliggende horeca ,verlies je uw vaste klanten omdat deze niet bij u geraken en vd de belleheide sporters ingenomen zijn .
 • André Degrote

  2 maanden geleden
  Tip aan initiatiefnemers. Uw bezwaarschrift wordt door de gemeente enkel aanzien als een petitie. Kan er van meespreken. Best allemaal zelfde aparte ondertekende papieren binnen leveren als bezwaarschrift.
 1. Twintigers schenken De Vierhoek nieuw leven: “De roaring twenties willen we van achter de toog meemaken”
  Wambeek

  Twintigers schenken De Vierhoek nieuw leven: “De roaring twenties willen we van achter de toog meemaken”

  Een openingsdatum is er nog niet, maar de Ternatse neven Elias Vanvaerenbergh (28) en Arn De Vos (25) zijn met familie en vrienden wel al twee maanden stevig in de weer met het verbouwen van café De Vierhoek in Wambeek. Dé Vierhoek, zoals ze het zelf noemen. “Het café stond te koop en we zagen er een enorm potentieel in”, klinkt het. “We willen de mensen hier binnenkort de nieuwe roaring twenties laten beleven.” Een nieuwe bladzijde in de geschiedenis van het café waar de fusie van Ternat werd opgestart en Engelse piloten zich onder de trap kwamen verschuilen.