Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck in hun winkeltje in de Korte Kamstraat.
Volledig scherm
Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck in hun winkeltje in de Korte Kamstraat. © Mozkito

Brokantie biedt nu breed gamma aan Pajotse streekproducten aan

Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck van ‘Brokantie’s ReFined’ bieden voortaan ook een gamma van Pajotse streekproducten aan. Het is een aanvulling op hun B&B en Pajotse Scootertours die ze al aanbieden als ambassadeurs van het Pajottenland. “We proberen ook geen producenten van buiten het Pajottenland te kiezen”, klinkt het.

0 reacties

  1. Na 85 jaar is AD Delhaize Gooik groter dan ooit tevoren dankzij gigantische make-over: “We hebben alle registers opengetrokken”
    Gooik

    Na 85 jaar is AD Delhaize Gooik groter dan ooit tevoren dankzij giganti­sche ma­ke-over: “We hebben alle registers opengetrok­ken”

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen: aan de rotonde de Drie Hamertjes in Gooik werd zowaar een complete renovatie uitgevoerd aan de Delhaize. Sinds 3 augustus konden klanten enkel nog terecht in de tijdelijke tentopstelling, met een kleinschaliger aanbod aan producten. Maar dat is nu verleden tijd, want de winkel werd helemaal omgetoverd en is groter dan ooit te voren, in alle facetten van het woord. “Alles kan nu op een efficiënte en comfortabele manier”, zegt Julien Schelck, de zelfstandige uitbater, die de fakkel doorgeeft aan zoon.