Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck in hun winkeltje in de Korte Kamstraat.
Volledig scherm
Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck in hun winkeltje in de Korte Kamstraat. © Mozkito

Brokantie biedt nu breed gamma aan Pajotse streekproducten aan

Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck van ‘Brokantie’s ReFined’ bieden voortaan ook een gamma van Pajotse streekproducten aan. Het is een aanvulling op hun B&B en Pajotse Scootertours die ze al aanbieden als ambassadeurs van het Pajottenland. “We proberen ook geen producenten van buiten het Pajottenland te kiezen”, klinkt het.

 1. Celstraf geëist voor Porsche-bestuurder na inhaalmanoeuvre en zware crash op N208: “Een cowboy die véél te snel reed”
  PREMIUM
  Liedekerke

  Celstraf geëist voor Por­sche-bestuurder na inhaalma­noeu­vre en zware crash op N208: “Een cowboy die véél te snel reed”

  De bestuurder van een Porsche riskeert een gevangenisstraf van zes maanden omdat hij volgens het parket een zwaar ongeval veroorzaakte op de N208 in Liedekerke. In de zomer van 2018 reden twee wagens frontaal op elkaar in nadat chauffeur L. een inhaalmanoeuvre maakte. Hij pleegde volgens de procureur vluchtmisdrijf. De man zelf hij beweert dat hij niet eens wist dat er achter hem een zware crash gebeurd was. Bij het ongeluk raakte D., een 29-jarige man uit Liedekerke, levensgevaarlijk gewond. D. revalideert nog steeds en zal nooit meer de oude zijn. De advocaat van L. gaat voor de vrijspraak. “Omdat er gewoon geen bewijs is dat mijn cliënt schuldig is”, klinkt het.
 2. Dieven aan de haal met 18 duiven: “Zaten enkele waardevolle prijsbeesten tussen”
  PREMIUM
  Nederhasselt

  Dieven aan de haal met 18 duiven: “Zaten enkele waardevol­le prijsbees­ten tussen”

  Dieven zijn er in de nacht van donderdag op vrijdag in geslaagd om 18 duiven te stelen bij Bert en Raoul Penne uit Nederhasselt. Het gaat vooral om kweekduiven die heel wat waarde hadden, maar ook om enkele duiven die al eerste prijzen behaald hebben bij wedstrijden in binnen- en buitenland. “Ze wisten ongetwijfeld welke dieren ze zochten, hun waarde loopt in de duizenden euro’s”, vertelt Bert.
 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?