Ouders Baud en Veerle (r.) overhandigen de opbrengst van Tour de Wats, een initiatief om de herinnering aan hun zoontje Wats (l.) levendig te houden.
Volledig scherm
Ouders Baud en Veerle (r.) overhandigen de opbrengst van Tour de Wats, een initiatief om de herinnering aan hun zoontje Wats (l.) levendig te houden. © RV


Tour de Wats, ter nagedachtenis van Wats (11), brengt meer dan 7.000 euro op voor diabetesonderzoek

Roosdaal/regioDe campagne rond Tour de Wats, de fietsroutes die de herinnering aan de Roosdaalse Wats Geirnaert (11) levendig houden, heeft maar liefst 7.260,37 euro opgebracht. Dat geld hebben ouders Baud en Veerle nu geschonken aan Hippo&Friends, dat zich inzet voor kinderen met diabetes. Intussen is het onderzoek naar het overlijden van Wats ook afgerond.

0 reacties

 1. Overweegt Walter De Donder opnieuw een gooi naar CD&V-voorzitterschap?
  PREMIUM
  Affligem
  4

  Overweegt Walter De Donder opnieuw een gooi naar CD&V-voorzitter­schap?

  Walter De Donder stelt zich mogelijk opnieuw kandidaat voor het voorzitterschap van CD&V. Huidig voorzitter Joachim Coens vroeg eind vorige week zelf om vervroegde verkiezingen. De Donder was bij de vorige verkiezingen ook kandidaat, maar moest de duimen leggen voor Sammy Mahdi en dus ook voor Coens. “Ik luister in mijn omgeving naar zij die mij aanporren om het te doen, maar ook naar zij die het mij afraden”, zegt hij. “In ieder geval: als ik in Affligem het verschil kan maken, dan kan ik dat elders ook”.