Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Benoit De Freine

Bende neergestreken in TARL die het gemunt heeft op middenconsoles

Ternat/RoosdaalDe politiezone TARL waarschuwt voor een nieuwe vlaag van inbraken in Duitse wagens. De voorbije dagen werden twee feiten vastgesteld, maar de politie vermoedt dat er nog meer diefstallen zullen volgen.

0 reacties

 1. Langst zittende burgemeester van Vlaanderen stopt met gemeentepolitiek: hoe moet het nu verder met Gooik?
  PREMIUM
  Gooik

  Langst zittende burgemees­ter van Vlaanderen stopt met gemeentepo­li­tiek: hoe moet het nu verder met Gooik?

  De langstzittende burgemeester van Vlaanderen stopt ermee. In zijn hele carrière miste hij maar één gemeenteraad, maar nu zal Gooiks burgemeester Michel Doomst na 33 jaar de sjerp te dragen, de fakkel op 1 januari 2022 doorgeven aan eerste schepen Simon De Boeck (CD&V). Via de Chiro kwam Doomst bij de CVP terecht en zo begon een rijkgevulde carrière in de lokale politiek én in het Vlaams parlement, waar hij zelfs de bijnaam ‘Mister Splitser’ kreeg. Nu krijgt de zelfverklaarde ‘Parel van het Pajottenland’ dus een nieuwe burgemeester: “Een keuze voor de toekomst’, klinkt het.
 2. Boeren uit Appelterre riskeren tot zes maanden cel omdat ze onder meer een drachtige koe met nek uit Dender sleuren: “Ze behandelen hun dieren ongelooflijk bruut”
  PREMIUM
  Appelterre/Ninove/Geraardsbergen

  Boeren uit Appelterre riskeren tot zes maanden cel omdat ze onder meer een drachtige koe met nek uit Dender sleuren: “Ze behandelen hun dieren ongeloof­lijk bruut”

  De twee boeren, vader en zoon, uit Appelterre die de voorbije twee jaar meermaals opschudding veroorzaakten over de manier waarop ze met hun dieren omgaan, moesten maandag voor de Dendermondse rechtbank verschijnen. Vader Alfred V. (86) riskeert zes maanden cel, zoon Marc (50) de helft. Er worden hen drie gevallen van dierenmishandeling in Ninove en Geraardsbergen aangewreven. “Ongehoord en shockerend”, vinden ze bij Gaia en Animal rights, die zich burgerlijke partij stelden.