Illustratiebeeld - De politie kon de 19-jarige beklaagde en zijn minderjarige kompaan opsporen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - De politie kon de 19-jarige beklaagde en zijn minderjarige kompaan opsporen. © Wouter Spillebeen

Zinloos geweld in Stadstuin: parket vordert 28 maanden cel voor 19-jarige beklaagde

De 19-jarige H.G. uit Ronse heeft zich in de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor diefstal met geweld, poging tot diefstal met geweld en drugs dealen. De jongeman was betrokken bij een incident in de Stadstuin in Ronse op 5 april 2019 waarbij een minderjarige jongen werd bestolen.

1 reactie

 • Anne-line Vanhoutteghem

  2 jaar geleden
  Ze zouden hier beter wat meer patrouilleren in de stadstuin. Wij als buurtbewoners durven er niet eens meer gaan wandelen. In de bredestraat zit het vol met jonge gasten en drugs maar er wordt helemaal niets gedaan.
 1. Liselotte Van Dooren brengt deze maand met ‘You’ haar vierde single uit: “Muziek, tekst, productie en clip zijn allemaal het werk van Ronsenaars”
  PREMIUM
  Ronse

  Liselotte Van Dooren brengt deze maand met ‘You’ haar vierde single uit: “Muziek, tekst, productie en clip zijn allemaal het werk van Ronsenaars”

  Liselotte Van Dooren (49) brengt op 25 juni haar vierde single uit. Het nummer heet You en het werd gecomponeerd door Pascal Baeke op een tekst van Tine Deroeck. De bijhorende clip is van Arthur Van Obost. De laatste drie zijn volbloed Ronsenaars, Liselotte zelf is van Waasmunster, woont in Lahamaide in Henegouwen en vond de liefde in Ronse. “Al wilde ik dat ik in Nashville woonde, het hart van de countrymuziek in Amerika", vertelt ze.