Illustratiebeeld - De politie kon de 19-jarige beklaagde en zijn minderjarige kompaan opsporen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - De politie kon de 19-jarige beklaagde en zijn minderjarige kompaan opsporen. © Wouter Spillebeen

Zinloos geweld in Stadstuin: parket vordert 28 maanden cel voor 19-jarige beklaagde

De 19-jarige H.G. uit Ronse heeft zich in de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor diefstal met geweld, poging tot diefstal met geweld en drugs dealen. De jongeman was betrokken bij een incident in de Stadstuin in Ronse op 5 april 2019 waarbij een minderjarige jongen werd bestolen.

1 reactie

 • Anne-line Vanhoutteghem

  2 jaar geleden
  Ze zouden hier beter wat meer patrouilleren in de stadstuin. Wij als buurtbewoners durven er niet eens meer gaan wandelen. In de bredestraat zit het vol met jonge gasten en drugs maar er wordt helemaal niets gedaan.
 1. Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertreffen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschatting”
  voetbal tweede nationale A

  Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertref­fen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschat­ting”

  Voor het eerst sinds meer dan tien maanden staat er in het Ronsische Orphale Cruckestadion eindelijk nog eens een wedstrijd van belang op het programma. De blauwhemden ontvangen zondag de Antwerpse eersteprovincialer Wezel Sport in de tweede ronde van de beker en die tegenstander wordt alvast geen lachertje, aangezien ze enkele voormalige profvoetballers in hun rangen lopen hebben met ex-Antwerpspits Kevin Oris als bekendste naam. Meteen een belangrijk test dus voor het totaal vernieuwde SK Ronse.