Pastoor Stefaan Minnaert bij de Sint-Jozefkapel, tot voor kort helemaal in het wit maar nu weer zoals oorspronkelijk.
Volledig scherm
Pastoor Stefaan Minnaert bij de Sint-Jozefkapel, tot voor kort helemaal in het wit maar nu weer zoals oorspronkelijk. © GEDR

Zijkapellen van de ‘rode’ Sint-Martinuskerk zijn hun witte muren kwijt: “Ze lijken ruimer”

RONSEIn de Sint-Martinuskerk werden de zijkapellen van Maria en Jozef in hun originele staat hersteld. De witte verf werd er van de muren gehaald. Het is één van de werken die de kerkraad liet en nog steeds laat uitvoeren. “Opvallen deed het zeker maar esthetisch was het niet.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).