De lantaarnpaal in de Bruneellaan staat even weg van het zebrapad.
Volledig scherm
PREMIUM
De lantaarnpaal in de Bruneellaan staat even weg van het zebrapad. © GEDR

Zebrapaden in het stadscentrum zijn bijna allemaal in duisternis gehuld: “Het lijkt wel een patroon om lantaarnpalen in de buurt van oversteekplaatsen te installeren, maar nooit er bij”

RONSEHet stadsbestuur wil in 2022 werk maken van een betere verlichting van de zebrapaden. Bij monde van fractievoorzitter Lech Schelfout lijstte Groen al een aantal plaatsen op waar de oversteekplaatsen ’s avonds in duisternis zijn gehuld.

  1. Van een ontspannende wellness tot een leuke film: met deze 7 leuke moederdagtips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen zet jij jouw mama extra in de bloemetjes
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van een ontspannen­de wellness tot een leuke film: met deze 7 leuke moederdag­tips in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen zet jij jouw mama extra in de bloemetjes

    Het is bijna 8 mei en dat betekent dat Moederdag weer voor de deur staat. Heb jij al een idee hoe jij jouw mama dit jaar wil verrassen? Of ben je nog op zoek naar het ideale cadeau of uitstapje voor je moeder? Dan helpen onze moederdagtips in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen je vast op weg. Van een ontspannende wellness in Oudenaarde tot een leuke film in Geraardsbergen: Met deze zeven tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.