Mario Vandeputte, op kop, rijdt voor de zoveelste keer de Fiertelmeers naar boven. Hij legde uiteindelijk 194 kilometer af, goed voor 11.253 hoogtemeters.
Volledig scherm
Mario Vandeputte, op kop, rijdt voor de zoveelste keer de Fiertelmeers naar boven. Hij legde uiteindelijk 194 kilometer af, goed voor 11.253 hoogtemeters. © GEDR

Wouter en Mario beklimmen hun eigen ‘Mount Everest’ al lopend en met de fiets

RonseMountainbiker Mario Vandeputte en loper Wouter Vanhee, allebei uit Oostrozebeke, slaagden op de Fiertelmeers in Ronse in hun Everesting-challenge. Die koppelden ze aan een goed doel. Ze realiseerden het voorbije weekend 8.848 hoogtemeters. Dat is het aantal dat je moet overwinnen bij de beklimming van de Mount Everest.

  1. Christophe (50) test wielerteams en voetbalploegen op Covid-19: “Mignolet of Van Aken, ik wist in het begin niet wie voor mij zat”
    RONSE

    Christophe (50) test wieler­teams en voetbal­ploe­gen op Covid-19: “Mignolet of Van Aken, ik wist in het begin niet wie voor mij zat”

    Sedert het begin van de coronacrisis, heeft Christophe Fort (50) er een opdracht bij. Zijn zorgbedrijf Senor deed al aan thuisverpleging, medische pedicure, verhuur van medisch materiaal en bloedafnames. In maart 2020 kwam daar het afnemen van testen op Covid-19 bij. “Wielerteams, voetbalploegen, zakenlui, werkmensen en virologen. Ze passeren hier allemaal. En ja, ik ben soms ook een beetje bang.”