Illustratiebeeld - Het parochiecomité van De Klijpe organiseert een kerstmarkt.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - Het parochiecomité van De Klijpe organiseert een kerstmarkt. © Thinkstock

Winters feest op De Klijpe: parochiecomité organiseert kerstmarkt en winterwandeling

Het parochiecomité De Klijpe organiseert op zaterdag 7 december een winters feest aan de Klijpezaal op De Klijpe. Iedereen is er vanaf 18 uur welkom voor een kerstmarkt en, mits inschrijving, voor de herdenkingstocht om 19 uur.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Minister Demir geeft Utexbel een proefvergunning voor anderhalf jaar: “Een ultieme kans om voldoende inspanningen te leveren”
  RONSE

  Minister Demir geeft Utexbel een proefver­gun­ning voor anderhalf jaar: “Een ultieme kans om voldoende inspannin­gen te leveren”

  Textielbedrijf Utexbel krijgt voor de verderzetting van haar activiteiten aan de César Snoecklaan in Ronse van Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) een proefvergunning voor 18 maanden. Niet de verhoopte omgevingsvergunning voor onbepaalde duur, noch de aangevraagde vijfjarige vergunning. “Het is nu alles of niets”, reageert Filip De Bodt van actiegroep Climaxi die tegen een vergunning protest aantekende.