WinG in Triamant Ronse. Vier jongeren kunnen er onder begeleiding de overstap maken van jeugdhulp naar zelfstandig wonen.
Volledig scherm
WinG in Triamant Ronse. Vier jongeren kunnen er onder begeleiding de overstap maken van jeugdhulp naar zelfstandig wonen. © Ronny De Coster

WinG in Triamant begeleidt jongeren in de stap van jeugdhulp naar zelfstandig wonen

Vzw Amon, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Zuid-Oost-Vlaanderen, heeft in Triamant Ronse het project WinG voorgesteld. Vier jongvolwassenen kunnen terecht in de studio’s van Triamant waar ze leren om zelfstandig te wonen.

0 reacties

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.