WinG in Triamant Ronse. Vier jongeren kunnen er onder begeleiding de overstap maken van jeugdhulp naar zelfstandig wonen.
Volledig scherm
WinG in Triamant Ronse. Vier jongeren kunnen er onder begeleiding de overstap maken van jeugdhulp naar zelfstandig wonen. © Ronny De Coster

WinG in Triamant begeleidt jongeren in de stap van jeugdhulp naar zelfstandig wonen

Vzw Amon, een organisatie voor bijzondere jeugdzorg in Zuid-Oost-Vlaanderen, heeft in Triamant Ronse het project WinG voorgesteld. Vier jongvolwassenen kunnen terecht in de studio’s van Triamant waar ze leren om zelfstandig te wonen.

0 reacties

  1. De Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld laat 200 foto’s zien vanuit de lucht: “Een boek dat voor de volle honderd procent een product is van onze streek”
    PREMIUM
    VLAAMSE ARDENNEN

    De Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld laat 200 foto’s zien vanuit de lucht: “Een boek dat voor de volle honderd procent een product is van onze streek”

    Uitgeverij-Boekhandel Beatrijs uit Oudenaarde bracht ‘Vlaamse Ardennen, een droom-/dronebeeld’ op de markt, een foto- en tekstboek van de hand van fotograaf en journalist Peter Malaise uit Kluisbergen. Het toont luchtbeelden uit alle 16 gemeenten van de Vlaamse Ardennen en werd gedrukt door Drukkerij De Riemaecker uit Maarkedal.