Joost Hysselinckx zetelde als gemeenteraadslid van het Vlaams Blok in 2000, werd uit de partij gezet en begint nu met een nieuwe afdeling van Vlaams Belang.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Hysselinckx zetelde als gemeenteraadslid van het Vlaams Blok in 2000, werd uit de partij gezet en begint nu met een nieuwe afdeling van Vlaams Belang. © GEDR

Vlaams Belang neemt nieuwe start in Ronse zonder gewezen boegbeeld Erik Tack: “Weer beweging in de partij krijgen”

RONSEJoost Hysselinckx (69) is de voorzitter van de nieuwe afdeling van Vlaams Belang in Ronse. Hij tekende in 2000 samen met boegbeeld Erik Tack voor de doorbraak van toen nog het Vlaams Blok in de Hermesstad. Maar van een hernieuwde samenwerking is er geen sprake. “Erik is niet welkom bij ons”, klinkt het bij de nieuwe ploeg. Tack zelf denkt er nog niet aan: “Politiek is een afgesloten hoofdstuk.”

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.