Triamant is een nieuw woon- en leefproject.
Volledig scherm
Triamant is een nieuw woon- en leefproject. © Ronny De Coster

Verschillende generaties leven in harmonie samen in Triamant

Woon- en leefproject Triamant heeft in Ronse officieel de deuren geopend. Het complex bestaat uit 127 flats waar ouderen en jongeren naast elkaar wonen en er dag en nacht zorg voorzien is voor wie dat nodig heeft.

1 reactie

 • José coolsaet

  3 jaar geleden
  Wordt zeer mooi voorgesteld, het project lijkt hoopgevend. Een mix van soorten mensen, is motiverend! Maar wat zijn de 'echte' prijzen en diensten? Uit de website kan je daar een minlmum uit afleiden, meer niet. Daar zou ook openheid mogen op komen. Of heeft men iets te verbergen, hopelijk niet.
 1. Coach Erick Rios wil bij Ronse vooral de juiste mentaliteit zien: “Gebrek aan ervaring compenseren met karakter”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Coach Erick Rios wil bij Ronse vooral de juiste mentali­teit zien: “Gebrek aan ervaring compense­ren met karakter”

  Met een 3 op 15 prijkt het jonge SK Ronse intussen onderaan het klassement. De winst tegen Westhoek zorgde heel even voor een lichtpunt, maar nadien ging de troepen van coach Erick Rios kansloos onderuit tegen Oudenaarde en Merelbeke. De Colombiaan had het de laatste twee matchen ook moeilijk met de mentaliteit van zijn team. Zaterdagavond tegen het stugge Zelzate wordt herpakken de duidelijke boodschap.
 2. Stadsbestuur gaat niet in op adviezen over tweetaligheid: “We gaan niet alle teksten van onze website vertalen naar het Frans”
  PREMIUM
  RONSE

  Stadsbe­stuur gaat niet in op adviezen over tweetalig­heid: “We gaan niet alle teksten van onze website vertalen naar het Frans”

  Het stadsbestuur van Ronse gaat niet in op de adviezen van de Vaste Commissie voor Taaltoezicht wat betreft de toepassing van de wetgeving op de taalfaciliteiten. Vlaams minister van Binnenlandse Aangelegenheden Bart Somers (Open VLD) had daarover een brief gestuurd na een klacht van het comité Renaix Bilingue-Ronse Tweetalig. “We zijn geen tweetalige stad.”