Triamant is een nieuw woon- en leefproject.
Volledig scherm
Triamant is een nieuw woon- en leefproject. © Ronny De Coster

Verschillende generaties leven in harmonie samen in Triamant

Woon- en leefproject Triamant heeft in Ronse officieel de deuren geopend. Het complex bestaat uit 127 flats waar ouderen en jongeren naast elkaar wonen en er dag en nacht zorg voorzien is voor wie dat nodig heeft.

1 reactie

 • José coolsaet

  3 jaar geleden
  Wordt zeer mooi voorgesteld, het project lijkt hoopgevend. Een mix van soorten mensen, is motiverend! Maar wat zijn de 'echte' prijzen en diensten? Uit de website kan je daar een minlmum uit afleiden, meer niet. Daar zou ook openheid mogen op komen. Of heeft men iets te verbergen, hopelijk niet.
 1. Scorende Mikaele Falzone toch weer onderuit met rode lantaarn Ronse: “Hoopgevende prestatie, maar tegelijk ook teleurstelling”
  Voetbal tweede nationale A

  Scorende Mikaele Falzone toch weer onderuit met rode lantaarn Ronse: “Hoopgeven­de prestatie, maar tegelijk ook teleurstel­ling”

  Rode lantaarn SK Ronse leek tegen Lokeren-Temse op weg naar een stunt nadat de thuisploeg met het kleinste verschil mocht gaan rusten. Twee vermijdbare doelpunten na een hoekschop deden het niet onaardig acterend Ronse echter de das om. De ploeg uit de Bommelsstad blijft hierdoor op de laatste plaats staan en zal voor de winterstop absoluut punten moeten zien de sprokkelen om de degradatie alsnog te kunnen vermijden.