De No Johnnies waren in 2014 al eens te gast bij Johnny in Tunesië. Zittend vlnr Michele Cordaro, Johan Vanderaspoilden, Jan Demeulemeester en Dirk Devos. Staande een trouwe fan en Patrick Elet.
Volledig scherm
De No Johnnies waren in 2014 al eens te gast bij Johnny in Tunesië. Zittend vlnr Michele Cordaro, Johan Vanderaspoilden, Jan Demeulemeester en Dirk Devos. Staande een trouwe fan en Patrick Elet. © RV

Verloren zoon Johnny Weismüller mee op podium van Pleinconcert: “Een echte rocker verliest zijn streken niet”

RONSEDe Pleinconcerten strijken volgende week vrijdag neer op het Stationsplein waar rock-’n-roll de toon aangeeft. Het is immers tijd voor een blij weerzien met Johnny Weismüller and the Rockin’ Pirates, de groep die al al bijna 35 jaar geleden werd opgericht met Jan Demeulemeester als boegbeeld. “In Ronse moet het supergoed zijn.”

  1. Erick Rios staat met Ronse voor nieuwe uitdaging in derby tegen Olsa: “Tonen dat we stappen gezet hebben”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

    Erick Rios staat met Ronse voor nieuwe uitdaging in derby tegen Olsa: “Tonen dat we stappen gezet hebben”

    Tweedenationaler SK Ronse staat zondagnamiddag voor de eerste uitmatch van de nieuwe competitie en het is er meteen eentje die kan tellen. De blauwhemden trekken naar de buren van Olsa Brakel en hopen er de goede openingsmatch van zaterdagavond tegen Sparta Petegem te kunnen bevestigen. “Maar wel het liefst met dat verschil dat het ons nu wel punten oplevert”, benadrukt coach Erick Rios.