Zaterdag verkiezen de Bommels een nieuw koningspaar maar het zal voor een beperkt publiek zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaterdag verkiezen de Bommels een nieuw koningspaar maar het zal voor een beperkt publiek zijn. © GEDR

Verkiezingsavond van de Bommels vindt plaats met beperkt publiek en live streaming: “Het voornaamste is dat we het koningspaar kunnen kronen”

RONSEOp zaterdag 27 november vindt de verkiezingsavond van de Bommels plaats. Dat gebeurt voor maximaal 200 aanwezigen, met CST en mondmaskers. De bar blijft dicht. “De pauze dient vooral om de zaal te ontluchten.”

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Arno en Marie van Taverne Verdi vinden meldingen over lawaaihinder van café er ver over: “Enkel bij uitzonderlijke gelegenheden en altijd dezelfde twee buren”
  PREMIUM
  RONSE

  Arno en Marie van Taverne Verdi vinden meldingen over lawaaihin­der van café er ver over: “Enkel bij uitzonder­lij­ke gelegenhe­den en altijd dezelfde twee buren”

  Arno Vandenhoucke (31) en Marie Wieleman (28) vieren in januari dat ze vijf jaar de zaakvoerders zijn van Taverne Verdi op het Jean-Baptiste Guissetplein. Dat zal dan toch in stilte moeten gebeuren, want na klachten van buren mogen ze conform hun vergunning nog maximum 49 klanten ontvangen die hoogstens 85 decibels aan geluid produceren.