De affiche van Julien Vandenhoucke is een echt groepswerk: zijn vader en zoon staken de handen uit de mouwen.
Volledig scherm
De affiche van Julien Vandenhoucke is een echt groepswerk: zijn vader en zoon staken de handen uit de mouwen. © Lieke D'hondt

Verkiezingen worden familiezaak: vader en zoon van sp.a-kandidaat Julien Vandenhoucke ontwerpen samen verkiezingsaffiche

Tussen de vele verkiezingsaffiches in Ronse en omstreken springt het exemplaar van Julien Vandenhoucke (sp.a) eruit qua originaliteit. Geen foto, maar wel een tekening ontworpen door het zoontje en de vader van Vandenhoucke.

0 reacties

 1. Inleefweek rond armoede komt stevig binnen bij deelnemers: “Continu aan het rekenen, en dan hebben we het nog niet over het sociaal isolement en de discriminatie”
  Ronse

  Inleefweek rond armoede komt stevig binnen bij deelnemers: “Continu aan het rekenen, en dan hebben we het nog niet over het sociaal isolement en de discrimina­tie”

  Dertien Ronsenaars hebben een week lang geleefd van een budget van 60 euro per volwassene en 20 euro per kind in het gezin. Ze deden dat in het kader van een inleefweek rond armoede om zo zelf te ondervinden met welke moeilijkheden Ronsenaars in armoede te maken krijgen. “Het was confronterend en stresserend, maar ook leerrijk.”
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug