Juwelier Urs De Tandt onderneemt met plezier in Ronse.
Volledig scherm
Juwelier Urs De Tandt onderneemt met plezier in Ronse. © Lieke D'hondt

Urs De Tandt herontdekt na zijn studies de schoonheid van Ronse en neemt de juwelierszaak van zijn vader over

Ondernemen in Ronse, het lijkt naar de buitenwereld toe niet altijd even evident. Toch zijn er heel wat ondernemers die Ronse niet zouden willen ruilen voor een andere stad. Urs De Tandt van juwelier De Tandt in de Wijnstraat is zo iemand. Hij verliet Ronse na zijn studies, maar keerde snel terug. “Ronse is duidelijk aan een opmars bezig.”

0 reacties

 1. Aanvaller Robin Itoua geeft woord aan Beloeil, maar blijft bij SK Ronse: “Meeste garanties om kans te maken op selectie voor nationale ploeg van Congo”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Aanvaller Robin Itoua geeft woord aan Beloeil, maar blijft bij SK Ronse: “Meeste garanties om kans te maken op selectie voor nationale ploeg van Congo”

  De Waalse eersteprovincialer Beloeil kondigde eind februari de terugkeer aan van zijn voormalige spits Robin Itoua. De Congolees was immers einde contract bij Ronse en hoorde een tijdje niks meer van de club. Bij Beloeil wordt Itoua na zijn eerdere successen op handen gedragen, maar tot grote consternatie van de eersteprovincialer keerde hij eind vorige week op zijn stappen terug. Wil Itoua nog kans maken op een selectie voor zijn nationale ploeg, dan is kiezen voor een provincialer immers geen optie. “Ik moet op de ladder naar boven klimmen en niet naar beneden gaan”, beseft de 24-jarige Itoua.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw