De auto's met Thuisverpleging Triamant zullen vanaf nu vaak te zien zijn in het straatbeeld.
Volledig scherm
De auto's met Thuisverpleging Triamant zullen vanaf nu vaak te zien zijn in het straatbeeld. © Lieke D'hondt

Triamant schakelt versnelling hoger en biedt nu ook thuisverpleging aan

Triamant gaat in zee met Thuisverpleging Arthur om verpleging en verzorging aan huis aan te bieden in de Vlaamse Ardennen. “Mensen willen langer zelfstandig thuis wonen, ze willen dat de zorg naar hen toekomt”, verduidelijkt Jo Robrechts, CEO van Triamant.

  1. Stadsbestuur maakt geld vrij om problemen preventief op te sporen en kwetsbare burgers op weg te zetten: “We moeten de armoede voorkomen eerder dan ze te bestrijden”
    PREMIUM
    RONSE

    Stadsbe­stuur maakt geld vrij om problemen preventief op te sporen en kwetsbare burgers op weg te zetten: “We moeten de armoede voorkomen eerder dan ze te bestrijden”

    Het armoedebeleidsplan dat deze week door de voltallige gemeenteraad werd goedgekeurd, telt zo’n 100 bladzijden. Er is één jaar aan gewerkt en het is afgetoetst bij experten uit de academische wereld, verenigingen die op het terrein actief zijn en bij mensen die zelf met armoede worden geconfronteerd. Er is voor de komende vier jaar een extra budget vrijgemaakt van 2 miljoen euro, bovenop de 6 miljoen die al voorzien was.