Tom Deputter.
Volledig scherm
Tom Deputter. © Foto Ronny De Coster

Tom Deputter trekt Open Vld-lijst

 1. Motor kegelt Kris (56) omver tijdens E3, op de Kwaremont: “Kilometer gestapt met gebroken schouder, ik moest zelf op zoek naar hulp”
  PREMIUM

  Motor kegelt Kris (56) omver tijdens E3, op de Kwaremont: “Kilometer gestapt met gebroken schouder, ik moest zelf op zoek naar hulp”

  Zijn liefde voor de koers is allerminst bekoeld, maar Kris Vancoillie uit Meulebeke houdt aan de E3 Saxo Bank Classic van vorige week een zuur gevoel en minstens drie weken arbeidsongeschiktheid over. “Een motorrijder slipte en reed mij aan. Kan gebeuren, ik neem hem dat niet kwalijk. Maar dat ik ondanks mijn verwondingen aan mijn lot werd overgelaten, kan echt niet door de beugel”, doet Kris zijn verhaal.
  Meulebeke
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.