Archiefbeeld - Samenlevingsopbouw is gevestigd in de Botaniek in de Spinstersstraat. De organisatie lag ook mee aan de basis van de omvorming van de grauwe parking.
Volledig scherm
Archiefbeeld - Samenlevingsopbouw is gevestigd in de Botaniek in de Spinstersstraat. De organisatie lag ook mee aan de basis van de omvorming van de grauwe parking. © Foto Geertje Franssen

Stadsbestuur verlengt samenwerking met Samenlevingsopbouw voor één jaar, oppositiepartijen Groen en sp.a ontevreden over korte duurtijd

De meerderheids- en oppositiepartijen in Ronse botsen met elkaar over de samenwerking tussen de stad en de vzw Samenlevingsopbouw in de strijd tegen armoede. De meerderheid wil die samenwerking voorlopig voor één jaar verlengen. De oppositie vreest dat de duurzame werking van de organisatie en de strijd tegen armoede in Ronse zo in het gedrang komt.

0 reacties

 1. Aanvaller Robin Itoua geeft woord aan Beloeil, maar blijft bij SK Ronse: “Meeste garanties om kans te maken op selectie voor nationale ploeg van Congo”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Aanvaller Robin Itoua geeft woord aan Beloeil, maar blijft bij SK Ronse: “Meeste garanties om kans te maken op selectie voor nationale ploeg van Congo”

  De Waalse eersteprovincialer Beloeil kondigde eind februari de terugkeer aan van zijn voormalige spits Robin Itoua. De Congolees was immers einde contract bij Ronse en hoorde een tijdje niks meer van de club. Bij Beloeil wordt Itoua na zijn eerdere successen op handen gedragen, maar tot grote consternatie van de eersteprovincialer keerde hij eind vorige week op zijn stappen terug. Wil Itoua nog kans maken op een selectie voor zijn nationale ploeg, dan is kiezen voor een provincialer immers geen optie. “Ik moet op de ladder naar boven klimmen en niet naar beneden gaan”, beseft de 24-jarige Itoua.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?