Recyclagepark Ronse
Volledig scherm
Recyclagepark Ronse © Stad Ronse

Stad stelt tarieven van recyclagepark bij: afval binnenbrengen wordt goedkoper

RonseEen bezoek aan het recyclagepark in Ronse zal in 2021 goedkoper uitvallen voor veel Ronsenaars. De gemeenteraad heeft het nieuwe tarief vastgesteld op acht cent per kilogram. Dat is twee cent goedkoper dan dit jaar. Ronsenaars mogen voortaan per gezin ook 200 kilogram recycleerbaar afval gratis binnenbrengen.

 1. Olsa Brakel haalt Ronsische aanvoerder Loic Thissen binnen: “Ik had nood aan nieuwe uitdaging”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Olsa Brakel haalt Ronsische aanvoerder Loic Thissen binnen: “Ik had nood aan nieuwe uitdaging”

  Na enkele weken windstilte met vooral aandacht voor de bekermatch tegen Club Brugge van woensdag 3 februari begint Olsa Brakel zich te roeren op de transfermarkt. Geel-zwart haalde met de Ronsische aanvoerder Loic Thissen een eerste grote vis binnen, maar geruchten geven aan dat er nog enkele opvallende namen op komst zijn aan de Parkweg. Thissen ondertekende meteen een contract voor drie jaar. “En laat dat gegeven een statement zijn”, geeft de ambitieuze CEO Bart Vermeulen aan.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld