Schepen Vandevelde start in 2022 samen met vzw Uilenspel huiswerkbegeleiding aan huis.
Volledig scherm
Schepen Vandevelde start in 2022 samen met vzw Uilenspel huiswerkbegeleiding aan huis. © GEDR

Stad Ronse start samen met vzw Uilenspel gratis huiswerkbegeleiding: “Kansrijke vrijwilligers worden verbonden aan kansarme gezinnen”

RONSEIn 2022 gaan de stad Ronse en Uilenspel vzw uit Gent van start met gratis huiswerkbegeleiding. Onder het motto ‘Groeien doen we samen’ bieden de vrijwilligers van Uilenspel ondersteuning aan kinderen met een maatschappelijke kwetsbaarheid. Dat gebeurt aan huis.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. MVC Alliance Sportive rekent op de steun van alle Ronsische minivoetbalfans om hen naar Belgische bekerfinale te leiden: “Fier dat we de Vlaamse kleuren mogen dragen”

  MVC Alliance Sportive rekent op de steun van alle Ronsische minivoet­bal­fans om hen naar Belgische bekerfina­le te leiden: “Fier dat we de Vlaamse kleuren mogen dragen”

  Op vrijdag 31 maart speelt Minivoetbal Club Alliance Sportive Ronse de halve finale van de Belgische beker. De club met enkel Marokkaanse en Tunesische spelers van voorzitter Ali Mahli, promoveerde vorig seizoen naar de hoogste afdeling en is daar nu verzekerd van het behoud. “We zijn fier dat we Ronse mogen vertegenwoordigen!”.
  Ronse