Sp.a Ronse heeft winterjassen ingezameld.
Volledig scherm
Sp.a Ronse heeft winterjassen ingezameld. © RV

Sp.a Ronse schenkt winterjassen aan inwoners in armoede

RonseSp.a Ronse heeft met een inzamelactie 75 winterjassen opgehaald voor mensen in armoede. De actie vond plaats op de Internationale Dag van het verzet tegen Armoede.

 1. Topchef Paul-Henri Cuvelier: “Feestdagen zouden veiliger zijn als horeca heropent: nu gaan mensen thuis feesten en toch volk uitnodigen”
  Maarkedal

  Topchef Paul-Hen­ri Cuvelier: “Feestdagen zouden veiliger zijn als horeca heropent: nu gaan mensen thuis feesten en toch volk uitnodigen”

  “Het is geen goed idee om restaurants tijdens de feestdagen gesloten te houden”, vindt Paul-Henri Cuvelier, die in Maarkedal het befaamde restaurant Paul de Pierre uitbaat. “Nu gaan mensen thuis feesten en clandestien toch anderen uitnodigen. Dat is niet eens onbegrijpelijk, maar wel gevaarlijker dan dineren in een gecontroleerde omgeving”, motiveert Paul-Henri.
 2. Overvallers van apotheek Platteeuw zijn amper volwassen: “Een overval plegen was blijkbaar aanlokkelijker dan hun studies afmaken”
  PREMIUM
  Ronse

  Overval­lers van apotheek Platteeuw zijn amper volwassen: “Een overval plegen was blijkbaar aanlokke­lij­ker dan hun studies afmaken”

  De drie daders van de gewapende op apotheek Platteeuw in Ronse op 17 juli blijken nog jonge mannen. De twee 21-jarigen en één 19-jarige hebben zich vrijdag in de correctionele rechtbank moeten verantwoorden. Het parket vordert straffen van dertig maanden tot vier jaar. “Ze hadden beter wat meer tijd gestoken in hun studies.”
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den