Archiefbeeld - Zaakvoerder Thomas Tuytens.
Volledig scherm
Archiefbeeld - Zaakvoerder Thomas Tuytens. © Lieke D'hondt

Ruim helft meer omzet voor Global International Products, ondanks coronapandemie: “Net voor lockdown nog nieuw merk gelanceerd”

RonseHoewel heel wat sectoren door de coronapandemie een slecht jaar achter de rug hebben, kan Global International Products uit Ronse terugblikken op een geslaagd 2020. Het jonge bedrijf produceert de merken Kentucky Horsewear, Kentucky Dogwaer en Grooming Deluxe en slaagde erin een omzet van 10,3 miljoen euro te halen.

 1. Lieven was een van de eerste coronapatiënten in Oudenaarde en steekt nu handje toe in vaccinatiecentrum: “Angst moet plaats maken voor hoop”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Lieven was een van de eerste coronapa­tiën­ten in Oudenaarde en steekt nu handje toe in vaccinatie­cen­trum: “Angst moet plaats maken voor hoop”

  Op enkele dagen voor de opstart van het vaccinatiecetrum in Oudenaarde, doet cornapatiënt Lieven Barbier (57) een warme oproep aan wie nog zou twijfelen aan een inenting. “We moéten dit doen. Na een jaar vol angst is het tijd voor hoop”, zegt Lieven, die zelfs als vrijwilliger gaat meehelpen bij de vaccinaties.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in