Voorzitter Eddy Vercruysse en oudste  deelnemer Rufin Nachtergaele aan de start van de Classic Tour.
Volledig scherm
Voorzitter Eddy Vercruysse en oudste deelnemer Rufin Nachtergaele aan de start van de Classic Tour. © GEDR

Rufin (73) is de oudste deelnemer aan de 77 kilometer van Biking@Ronse: “Ik hoop dat ze de controleposten open houden tot ik gepasseerd ben”

RONSEDe achtste editie van de Classic Tour werd gereden door meer dan duizend deelnemers. Voorzitter Eddy Vercruysse van Biking@Ronse had er stiekem op gehoopt en zag de droom werkelijkheid worden. “Ideaal weer, ideaal parcours, geweldige vrijwilligers en leden. Een droomscenario!”, vatte hij een perfect dagje mountainbiken samen.

  1. Van Vege•ta•ble tot Fistro: in deze 6 zaken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen probeer jij de lekkerste vegan maaltijden uit
    PREMIUM
    Denderstreek/Vlaamse Ardennen

    Van Vege•ta•ble tot Fistro: in deze 6 zaken in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen probeer jij de lekkerste vegan maaltijden uit

    In november kan je meedoen met de Try Vegan Challenge. Vegan eten heeft namelijk niet alleen een positieve impact op je gezondheid, maar ook op het klimaat en het dierenwelzijn. Bovendien hoeft een vegan maaltijd niet saai te zijn, maar kan je met vegan gerechten zorgen voor meer variatie op je bord. Wil jij graag eens vegan proberen? Dan helpen we je met deze zaken alvast op weg. Van Vege•ta•ble in Wortegem-Petegem tot Fistro in Aalst: in deze 6 zaken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen probeer jij de lekkerste vegan maaltijden uit.