Het MFC Heynsdaele - pedagogisch centrum Wagenschot ontvangt 5.000 euro subsidie voor de uitbouw van de paardentherapie.
Volledig scherm
Het MFC Heynsdaele - pedagogisch centrum Wagenschot ontvangt 5.000 euro subsidie voor de uitbouw van de paardentherapie. © Lieke D'hondt

Ronsese campus van pedagogisch centrum Wagenschot krijgt 5.000 euro subsidie voor paardentherapie: “De paarden houden onze jongeren een spiegel voor”

De Ronsese campus van het pedagogisch centrum Wagenschot krijgt van het Fonds Verbeeck en de provincie Oost-Vlaanderen een subsidie van 5.000 euro voor de verdere uitbouw van de paardentherapie. Het centrum zal de schenking gebruiken om een coach op te leiden en extra materiaal aan te kopen.

0 reacties

 1. Ronse bouwt samen met 38 andere gemeenten aan een digitaal burgerloket: “Maar we willen ook wie niet digitaal vaardig is optimaal blijven bijstaan”
  RONSE

  Ronse bouwt samen met 38 andere gemeenten aan een digitaal burgerlo­ket: “Maar we willen ook wie niet digitaal vaardig is optimaal blijven bijstaan”

  Het stadsbestuur wil in de komende jaren sterk inzetten op een betere dienstverlening. Zo moet het nieuw administratief centrum het mogelijk maken om de burger in de best mogelijke manier fysiek bij te staan. “Maar ook op digitaal vlak willen we de best mogelijke dienstverlening brengen” aldus schepen Brigitte Vanhoutte (N-VA). De stad neemt daarom deel aan het project burgerloket van de Vlaamse regering.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Ronse dan toch nog een ring? Gaat de Passerelle weer open? En kunnen we eindelijk gaan zwemmen in ‘t Rosco?
  PREMIUM
  ronse

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Ronse dan toch nog een ring? Gaat de Passerelle weer open? En kunnen we eindelijk gaan zwemmen in ‘t Rosco?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Ronse, een taalgrensstad die koortsachtig zoekt naar een manier om de verkeersstroom weg te houden uit het centrum en van de strijd tegen armoede een prioriteit heeft gemaakt.