Het nieuwe zwembad van Ronse in opbouw tijdens Open Wervendag.
Volledig scherm
Het nieuwe zwembad van Ronse in opbouw tijdens Open Wervendag. © Lieke D'hondt

Ronsenaars kijken binnen in zwembad in aanbouw: nog vier maanden voor de waterpret kan beginnen

Het is aftellen geblazen naar de opening van het nieuwe zwembad van Ronse. Eind september kan het grote publiek er terecht voor haar portie waterpret, maar nieuwsgierigen konden dit weekend al een kijkje nemen op de werf tijdens Open Wervendag.

 1. Fotografe Anneke Kestelijn stelt boek ‘Rondewinnaars’ voor: “Ik besefte niet wat ik gepresteerd had, tot de hele wielerwereld me bedankte voor deze unieke reeks”
  PREMIUM
  Ronse

  Fotografe Anneke Kestelijn stelt boek ‘Rondewin­naars’ voor: “Ik besefte niet wat ik gepres­teerd had, tot de hele wielerwe­reld me bedankte voor deze unieke reeks”

  Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Eindelijk kan hobbyfotografe Anneke Kestelijn haar portretten van haar fotoproject Rondewinnaars op de wereld loslaten.
 2. Op zoek naar een stijlvol appartement nabij het hartje van Ronse? Neem dan zeker een kijkje bij Residentie Cipriano

  Op zoek naar een stijlvol apparte­ment nabij het hartje van Ronse? Neem dan zeker een kijkje bij Residentie Cipriano

  Stip 23, 24, 25 en 26 oktober al maar aan in je agenda. Dan organiseert Immogra, in samenwerking met Trevi Orta Ronse, kijkdagen in het modelappartement van Residentie Cipriano. “Het is een ontzettend stijlvol gebouw, waar je meteen verliefd op wordt”, aldus Annemie Van Glabeke van Immogra. “Als je op zoek bent naar een appartement in de buurt van Ronse is het dus zeker een bezoek waard.”