In CC De Ververij wordt na een jaar onderbreking opnieuw een prijs voor tekenkunst uitgereikt.
Volledig scherm
PREMIUM
In CC De Ververij wordt na een jaar onderbreking opnieuw een prijs voor tekenkunst uitgereikt. © GEDR

Ronse reikt in CC De Ververij de 53ste Drawing Prize voor actuele tekenkunst uit

RONSEOp vrijdag 3 december maakt de jury van de 53ste Ronse Drawing Prize in CC De Ververij bekend wie deze editie van de wedstrijd voor Actuele Tekenkunst wint. De eerste laureaat was Armand Demeulemeester, in 1969.

 1. Nieuwe applicatie WeConstruct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"
  PREMIUM
  Lierde

  Nieuwe applicatie WeCon­struct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"

  Een nieuwe mijlpaal voor de bouw- en tuinsector: twee Vlaamse ondernemers lanceren de WeConstruct-applicatie. “Dankzij dit revolutionair platform vindt iedereen binnenkort in slechts enkele klikken een geschikte vakman in de buurt. En professionelen kunnen onderling werk doorgeven en materialen (ver)huren en (ver)kopen via het platform", zegt Lierdenaar Luc Van Vaerenbergh.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.