Archiefbeeld - Tegen de doortrekking van de N60 kwam in het verleden veel kritiek, nu krijgt iedereen inspraak in de zoektocht naar een oplossing voor het mobiliteitsprobleem in Ronse.
Volledig scherm
Archiefbeeld - Tegen de doortrekking van de N60 kwam in het verleden veel kritiek, nu krijgt iedereen inspraak in de zoektocht naar een oplossing voor het mobiliteitsprobleem in Ronse. © Foto Ronny De Coster

‘Rond Ronse’ zoekt oplossing voor mobiliteitsprobleem in de stad, ook inwoners krijgen inspraak

De Vlaamse regering heeft de startnota ‘Rond Ronse’ goedgekeurd. Van daaruit gaat een projectteam op zoek naar een antwoord op de mobiliteitsproblemen in Ronse. Iedereen mag zijn of haar zegje doen in het dossier tijdens een infomarkt op 11 juni.

 1. Op zoek naar een stijlvol appartement nabij het hartje van Ronse? Neem dan zeker een kijkje bij Residentie Cipriano

  Op zoek naar een stijlvol apparte­ment nabij het hartje van Ronse? Neem dan zeker een kijkje bij Residentie Cipriano

  Stip 23, 24, 25 en 26 oktober al maar aan in je agenda. Dan organiseert Immogra, in samenwerking met Trevi Orta Ronse, kijkdagen in het modelappartement van Residentie Cipriano. “Het is een ontzettend stijlvol gebouw, waar je meteen verliefd op wordt”, aldus Annemie Van Glabeke van Immogra. “Als je op zoek bent naar een appartement in de buurt van Ronse is het dus zeker een bezoek waard.”
 2. In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakanties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”
  PREMIUM

  In de aanloop naar de Ronde van Vlaanderen: met Sandra Rasschaert (49) de Rekelberg op. “Dankzij die fietsvakan­ties in Spanje is Serge nog elke dag bij mij”

  Wielerfans zitten er al maanden op te wachten maar zondag is het eindelijk zover: de Vlaamse hoogmis van het wielrennen. Met zes maanden vertraging krijgt de Ronde van Vlaanderen alsnog haar apotheose in de Vlaamse Ardennen. Zonder publiek dit jaar maar daarom niet minder beklijvend. In een vijfdelige reeks blikken we vooruit op Vlaanderens Mooiste. Sandra Rasschaert (49), de weduwe van streekgenoot Serge Baguet, bijt de spits af. Met haar trokken we naar de Rekelberg in Zwalm, de favoriete helling van Serge.