Schepen Wim Vandevelde nam het voortouw in het zorgdossier.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen Wim Vandevelde nam het voortouw in het zorgdossier. © GEDR

Raad van State verwerpt klachten van vakbondsfront over privatisering van de zorgdiensten: “We hebben zeer veel tijd verloren en de schade is aanzienlijk”

RONSEDe Raad van State heeft de klachten van de vakbonden tegen de privatisering van de zorgdiensten en in het bijzonder het WZC De Linde verworpen. Het stadsbestuur en schepen Wim Vandevelde (N-VA), die in het dossier sedert 2012 het voortouw neemt, halen zo hun slag thuis.

  1. Campus Glorieux Secundair vergroot aanbod en bouwt nieuw atelier. STEM-ambassadeurs Lissa en Warre effenen mee de weg naar meer studierichtingen
    PREMIUM
    RONSE

    Campus Glorieux Secundair vergroot aanbod en bouwt nieuw atelier. STEM-ambassa­deurs Lissa en Warre effenen mee de weg naar meer studierich­tin­gen

    Lissa Hillewaere en Warre Vandenhoucke van Campus Glorieux Secundair Ronse uit het zesde jaar Elektriciteit-Elektronica werden met hun GIP-project ELSA (Electronics Safety) geselecteerd als STEM-ambassadeur. Hun kennis wordt ook concreet ingeschakeld om de verruiming van het lesaanbod in het komende schooljaar te realiseren.