Dieter Deconinck van PVDA Ronse.
Volledig scherm
Dieter Deconinck van PVDA Ronse. © GEDR

PVDA toeterde voor een verlaging van de BTW op energie. “Misschien hebben ze ons gehoord tot in Brakel?”

RONSEPartij van de Arbeid Ronse hield langsheen de Cesar Snoecklaan en aan het warenhuispark Shopping Plaza een toeteractie voor de verlaging van de BTW op energie van 21 procent naar 6 procent. Automobilisten die het met hun eens waren mochten dat middels hun claxon laten horen. 

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Ronse dan toch nog een ring? Gaat de Passerelle weer open? En kunnen we eindelijk gaan zwemmen in ‘t Rosco?
    PREMIUM
    ronse

    BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Ronse dan toch nog een ring? Gaat de Passerelle weer open? En kunnen we eindelijk gaan zwemmen in ‘t Rosco?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Ronse, een taalgrensstad die koortsachtig zoekt naar een manier om de verkeersstroom weg te houden uit het centrum en van de strijd tegen armoede een prioriteit heeft gemaakt.