Op basis van getuigenissen van de slachtoffers zijn deze robotfoto's gemaakt.
Volledig scherm
Op basis van getuigenissen van de slachtoffers zijn deze robotfoto's gemaakt. © Faroek

Politie zoekt man met opvallende pruik die al minstens twee jongens probeerde te ontvoeren in Ronse

Politie en parket zijn op zoek naar een man die deze maand in Ronse geprobeerd heeft om een jongen van 10 en een van 11 jaar te ontvoeren. De feiten speelden zich af nabij het Bruulpark en de Blauwe Steen. De dader droeg een opvallende witte pruik. Op basis van getuigenissen van de slachtoffers en van bewakingscamera’s zijn robotfoto’s gemaakt. De politie heeft het vtm-opsporingsprogramma Faroek ingeschakeld om getuigen te vinden en hoopt ook nog op beelden van bewakingscamera’s.

6 reacties

 • Seppe Dedobbeleer

  4 jaar geleden
  Hij is al gespot ik geraardsbergen station
 • Gunter Verhulst

  4 jaar geleden
  Lokmidellen gebruiken das een goeie. Als ze daarmee beginnen gaan ze nog 5 gevangenissen moeten bijbouwen! En ze hebben nog geen geld voor de huidige. Neenee laat ons maar in de waan (en dan vooral de politiekers en al de ambtenaren die er op teren) dat we goed bezig zijn! En zolang iedereen blijft stemmen op die hypocrieten zal het zo blijven!
 • Ahmet Duran

  4 jaar geleden
  Lokmiddelen gebruiken
 • WILFRIED DE WILDE

  4 jaar geleden
  En natuurlijk houdt de mislukte ontvoerder tijdens zijn wandelingen die opvallende pruik op. De patroonheilige van Ronse is natuurlijk St. Hermes en wij lachen ons een breuk.
 • Chiel Van Damme

  4 jaar geleden
  Zo een duidelijke robot tekening zeg... precies door een 10 jarige getekend. Kan goed geloven dat ze in België amper een dader vinden met zulke info.