Politiechef Patrick Boel met achter hem commissaris Hans Haustraete en burgemeester Luc Dupont bij de voorstelling van het afsprakensysteem.
Volledig scherm
Politiechef Patrick Boel met achter hem commissaris Hans Haustraete en burgemeester Luc Dupont bij de voorstelling van het afsprakensysteem. © Foto Ronny De Coster

Politie Ronse nodig, maar niet dringend? Eerst een afspraak maken

RonseWie de politie van Ronse nodige heeft, kan daarvoor niet langer zomaar het politiecommissariaat naar binnen stappen: vanaf volgende week heb je daarvoor een afspraak nodig. “Natuurlijk geldt dit alleen voor niet-dringende zaken, maar het grote voordeel is dat er geen rij wachtenden meer zal staan en wij mensen sneller en ook beter voorbereid kunnen helpen”, motiveert Patrick Boel, chef van de politiezone de invoering van het afsprakensysteem.

 1. Terwijl de wereld corona vreesde, redde Alain (45) het Vlaamse visbestand: “Tonnen en tonnen vissen gingen dood, maar niemand die alarm sloeg”
  PREMIUM

  Terwijl de wereld corona vreesde, redde Alain (45) het Vlaamse visbestand: “Tonnen en tonnen vissen gingen dood, maar niemand die alarm sloeg”

  Hoe herinnert u zich april 2020? Stel de vraag binnen tien jaar en alleen Alain Dillen (45) denkt niet meteen aan die verdomde lockdown. De bioloog uit Merelbeke sloeg als eerste alarm toen hij in de Franse Schelde massaal veel vissen zag sterven. “Dit is de grootste vermeden ramp uit mijn carrière”, blikt hij terug. Lees meer over de strafste Oost-Vlaamse verhalen van 2020 in dit dossier.
 1. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"