Pastoor Stefaan Minnaert met zijn boek over de geschiedenis van Rwanda. Hij heeft al 24 publicaties op zijn naam staan over de materie.
Volledig scherm
Pastoor Stefaan Minnaert met zijn boek over de geschiedenis van Rwanda. Hij heeft al 24 publicaties op zijn naam staan over de materie. © RV

Pastoor van Sint-Martinusparochie krijgt vanuit Afrika lof voor zijn historisch onderzoek: “Dankzij hem kennen de Rwandezen hun geschiedenis”

RONSEIn Rwanda wordt met veel ontzag gereageerd op de publicatie van het jongste boek van pastoor Stefaan Minnaert van de Sint-Martinuparochie in Ronse. Die werkte 20 jaar in de voormalige Belgische kolonie als missionaris van de Witte Paters.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.